Oktatás-Informatika Folyóirat 2. szám

Kisebb késéssel, de végül megjelent a folyóiratunk 2.száma. A tartalom összeállításánál igyekeztünk figyelni a korábban meghatározott alapelvekre, miszerint a tudományos írásművek mellett egyaránt megjelenjenek jó gyakorlatok, interjúk, más műfajok is. Bízunk benne, hogy az egyensúly megtartásával sikerült ismét  érdekes és olvasmányos tartalmat összeállítani. A 2009/2. szám az előző év utolsó száma. A soron következő,  szerkesztés alatt álló írásművek már a 2010/1.számban fognak megjelenni várhatóan még a nyári szünet előtt. A terveink szerint ősszel a folyóirat “utoléri magát” és idén mind a 4 tervezett szám megjelenik majd nyomtatott és késleltetéssel online formátumban is.

Az 1.szám tartalmát online is olvashatják:

A 2.szám megrendelhető, illetve a folyóirat előfizethető az ELTE Eötvös Kiadó boltjaiban. Ugyanitt az 1. szám és a 2. szám is megvásárolható.

A 3. szám tartalmának készítése közben a folyóirat twitteren adunk majd hír, hogy hogyan alakul az aktuális helyzet és előzetes ismertetés szerint kinek milyen írásaira lehet majd számítani.

Addig is jó olvasást!

Szerző: Bejegyzés időpontja: | Kategória: Egyéb